MSZP13
2021. Július
HKSzeCsPSzoV
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

 

Keresés:

 

A világjárvány ellenére is lendületben

 

Az ötéves ciklus első évének teljesítéséről, tájékoztatási kötelezettségüknek megfelelően adtak számot a képviselő-testület mszp-s képviselői. A minden háztartásba eljuttatott szórólapon, a kerület egészéről és az egyes választási körzetek eredményeiről olvashattak a választók. Összességében a konklúzió levonható: a lendület a veszélyhelyzetben is kitart.

 

A lakosság a szórólapot olvasva is megerősödhetett tudatában, hogy a nem várt körülmények ellenére a kerületben továbbra is jó irányban mennek a dolgok. Lehetett számítani az önkormányzatra, nőttek a szociális támogatások, a munkatársak segítették az időseket: bevásároltak helyettük, segítségükre voltak az ügyintézésben, szájmaszkokat osztottak részükre. Miközben az önkormányzat a lakossági igények minél teljesebb kielégítése érdekében növelte költségeit, a kormány ahol tudott elvonta a forrásokat.

A képviselők beszámoltak arról is, hogy a ciklusprogramban megfogalmazott lendület továbbra is tart. Épülnek a színvonalas, környezetbarát irodaházak, folytatódnak az önkormányzati beruházások. Olvasható a fővárosi „Élhető Budapest” program megvalósításának állásáról, és megfogalmazódnak a jövő feladatai is.

A napi valóságban élve időlegesen elmaradnak az egyéni személyi fogadóórák az intézményekben, helyette a találkozók a szabad térre és az online világba terelődik át. Mindenkinek magát, családját, a környezetét kell óvnia, hogy minél kevesebben legyünk áldozata az alattomos vírusnak. Ezek ellenére a képviselők továbbra is figyelnek a lakosság észrevételeire és várják kérdéseiket, javaslataikat. Mert nekünk továbbra is a lakosság a legfontosabb.

 

©2021 MSZP13