MSZP13
2018. Március
HKSzeCsPSzoV
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

 

Keresés:

 

Hírek

In memoriam Stephen Hawking, avagy az emberiség rövid története

Repülőgépre ülünk, messzire utazunk. Körülöttünk családtagjaink. Szüleink, gyerekeink, unokáink, rokonaink, és barátaink. Mindenki, akit szeretünk. A gép ajtaja bezárul, előlép az utaskísérő, és felszólítja az utasokat, szavazzanak arról, hogy kik vezessék a repülőgépet.

Jelöltünket ajánljuk

A postaládákban is megtalálják! Jelöltünk új ajánlása.

Nyugdíjakról mindenkinek

  Általános és konkrét ismeretekhez juthatnak az érdeklődők a nyugdíjrendszerrel és annak változásával kapcsolatban. A nyugdíjról, a nyugdíjrendszer jövőjéről, és mindarról, ami a nyugdíj világába tartozik, beszélget Hiszékeny Dezső országgyűlési képviselő és dr. Barát Gábor nyugdíjszakértő, az ONYF volt főigazgatója. Helye: József Attila Művelődési Központ, XIII. József Attila tér 4. Ideje: 2018. február 14. 10.00. 

Lehet-e a többség ellenzékben?

„– Mindenki azzal jön, hogy az antiszemitáktól védi az országot meg az ellenzéket. Uramisten, én vagyok a holokauszt-túlélő, és nem ők! Ezzel a tapasztalattal a hátam mögött mondom, hogy ha nincs együttműködés a Jobbikkal, akkor a Fidesz fog hatalmon maradni” – jelentette ki Heller Ágnes filozófus, aki az elmúlt hónapokban többször is kifejtette a szélsőjobboldali párttal történő együttműködés szükségességét az állampárt menesztése érdekében.

A kormányváltók jelöltje

Stabilitás a kerületben, változás az országban

Segítsünk a szükséget szenvedőknek!

Az elmúlt évekhez hasonlóan, a szeretet ünnepéhez közeledve ebben az esztendőben is gyűjtést kezdeményeztek az MSZP országos és helyi szervezetei a szükséget szenvedő emberek, családok megsegítéséhez, a karácsony gondtalanabbá tételéhez.

kommentár nélkül....

A szerzett jog szent!

Minden jobb érzésű magyar embert mélyen felkavart és felháborított a Demokratikus Koalíció elnökének kezdeményezése a határon túl élő magyarok szavazati jogának visszavonásáról. Teljesen természetes, hogy az anyaországon kívül élő véreink szerzett jogának visszavonására irányuló célkitűzéssel szemben hazánk kormánya, a Nemzeti Együttműködés Rendszerének letéteményese emelte fel a leghangosabban a szavát.

Abszurd

Elfoglaltuk helyünket a színház emeleti nézőterének első sorában, a fények kihunytak és ültünk a ránk szakadt sötétségben. Aztán felment a függöny Slawomir Mrozek: Tangó című darabjának színpadképe előtt.

  1 / 5   > >>
Archív lapok
©2018 MSZP13