MSZP13
2020. Szeptember
HKSzeCsPSzoV
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

 

Keresés:

 

Hírek

Sikeres, történelmi kongresszus

Hétvégén történelmi, stratégiailag fontos, tisztújító Kongresszust tartott az MSZP, 2020 szeptember 19-én. Igen magas (86%) szavazati arányban választották meg a párt első társelnökeit: Kunhalmi Ágnest és Tóth Bertalant. Alelnök lett Hegyi Gyula kerületünk lakója, szervezetünk tagja. A kongresszus fő üzenete: kormány,- és korszakváltást!

Stratégiai partnerünk taggyűlése

Pártszervezetünk szoros együttműködést alakított ki a XIII. Kerületi Lokálpatrióták Egyesületével. Figyelemmel kíséri és segíti a szervezet tevékenységét. A szervezet működésének fontos állomásához érkezett

Tanévnyitás önkormányzati segítséggel

Újabb korszerű óvoda udvarok a Futár és a Pitypang óvodákban. Folytatódik az óvoda épületek bővítése, korszerűsítése is. Segítség az iskolakezdéshez, szeptember 30-ig még lehet jelentkezni. Továbbra is minden óvodáskorú felvételt nyerhet, nincs várólista.

Megígértük – Teljesítjük. Épül a 35 lakásos önkormányzati bérház a Jász utcában

Az önkormányzat folytatja az egyedülálló bérlakás építési programját. Környezettudatos, korszerű technológiák. Segítés a komfortosabb lakást keresőknek.

Küldöttgyűlés - új pártelnök

Tisztújító küldöttgyűlést tartott az MSZP XIII. kerületi szervezete. A résztvevők elfogadták a 2018-20 évekről szóló beszámolót, módosították az SZMSZ-t, elfogadták az elnökre, az elnökségre, a kongresszusi küldöttekre és az Országos Választmányi tag személyére szóló javaslatot .

Szépen gyűlnek a nem visszaküldésre szánt "konzultációs" kérdőívek

Ez idáig több mint ezer konzultáció kérdőívet adtak le a kerületi lakosok a megjelölt helyeken. A gyűjtés folytatódik. Frissítés: a gyűjtés eredményesen befejeződött

Gyüjtjük a "konzultáció" kérdőívet. Szavazzunk a Lánchídra

Nem kell kidobni vagy elégetni a konzultációnak nevezett népbutító kérdőíveket, mert gyűjtjük azokat. Mondjon véleményt: szemfényvesztés tűzijátékkal vagy költsük az árát a Lánchídra.

Megtöltötték a tiltakozók a Pesti Alsórakpart MTA előtti szakaszát

Budapestért, a kormány főváros elleni politikájáért álltak ki a tiltakozók a rakpart MTA előtt területén. A főváros lakossága a legkisebbektől a legidősebbekig demonstrált a főváros ellehetetlenítését célzó politika ellen. Jelentős számban képviselték magukat a kerületből érkezők.

Deák tér - Dohány utca - Rasszizmus köz (végállomás)

    Elítéljük a megfélemlítés és az erőszak minden formáját, a fizikait és a verbálist egyaránt. Nincs helye társadalmunkban a rasszizmus semmilyen formájának. A rendrakásra elegendőnek tartott két hét, kilenc és fél éve letelt. A rendőrséget irányítók tétlenkedést eredményező szemlélete elfogadhatatlan. Vagy csak a hétfőnkénti dudaszót lehet meghallani, ezrek skandálását nem?

A koronavírus átalakította mindennapjainkat

Megváltozott az életünk. A koronavírus átalakította mindennapjainkat; bezárkóztunk, a családtagok telefonon, interneten tartják egymással a kapcsolatot. A vírus terjedését úgy lassíthatjuk, ha fegyelmezettebben élünk; a lehető legrövidebb ideig közlekedünk, vásárlunk és betartjuk a higiéniás szabályokat. Az egyedül élő idős emberek különösen nehéz helyzetben vannak. Számukra eddig is gondot okozott a bevásárlás, a gyógyszer kiváltása, meleg étel...

  1 / 10   > >>
Archív lapok
©2020 MSZP13