MSZP13
2020. Február
HKSzeCsPSzoV
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29

 

Keresés:

 

Hírek

Közlemény

Kerpel-Fronius Gábor főpolgármester-helyettes lemondása miatt a XIII. kerületben megüresedő 9. választókerülettel kapcsolatban az alábbi nyilatkozatot tesszük. Megdöbbenve értesültünk, hogy a Momentum váratlanul, egyoldalúan véget vetett a tárgyalásoknak és a sajtón keresztül próbál nyomást gyakorolni a szövetségeseire. A mai napig biztosak voltunk abban, hogy tárgyalásos úton rendezni tudjuk a kialakult helyzetet. Ez a lehetőség a Momentum mai önkényes...

Győzelem!

A 2019. október 13-án megrendezett önkormányzati választáson hatalmas győzelmet arattunk a XIII. kerületben!

Befejeződött a választásra való felkészülés

Október 12-én, a 2019. évi önkormányzati választást megelőző utolsó, szombati napon befejeződött az MSZP XIII. Kerületi Szervezetének felkészülése a sikeres választási szereplésre.

A kerületi lokálpatrióták és az MSZP helyi szervezetének megállapodása

Június 24-én, a Váci úti Civilek Háza tanácstermében megtartott közgyűlésén a XIII. Kerületi Lokálpatrióták Egyesületének tagsága egyhangú szavazattal döntött arról, hogy az októberben esedékes helyhatósági választáson támogatja dr. Tóth József polgármester, és az MSZP helyi szervezete által indított önkormányzati képviselő-jelöltek sikeres szereplését.

Karácsony Gergely Angyalföldön

Június 15-én délelőtt 11.00 órától, a Lehel Csarnok Élelmiszerkereskedelmi Központ főbejárata előtt nagy érdeklődéssel kísért utcafórumot tartott Karácsony Gergely XIV. kerületi polgármester, az MSZP - Párbeszéd főpolgármester jelöltje. A folyamatban lévő előválasztás győzelemre esélyes résztvevője előbb rövid tájékoztatót tartott az elmúlt napok kampány eseményeivel kapcsolatos fejleményekről, majd válaszolt a sajtó és a megjelent fővárosi lakosok kérdéseire.

A hősökre és az áldozatokra emlékeztünk

A 2018. november 10-én felavatott I. és II. világháborús emlékműnél, a Csángó utca 22-24. számú lakóépületek előtti közparkban május 24-én, az emlékhely létrehozását kezdeményező 12 civil szervezet és a kerületi önkormányzat szervezésében, katonai tiszteletadással koszorúzási ünnepséget rendeztek a világégések XIII. kerületi hőseinek és áldozatainak emlékére, a május utolsó vasárnapjára eső Hősök Ünnepe tiszteletére.

„Európát – de okosan!”. Dr. Szanyi Tibor interaktív fóruma a Civilek Házában

A Magyar Ellenállók és Antifasiszták Szövetségének XIII. kerületi tagszervezete szervezésében, május 20-án a Váci út 50. szám alatti Civilek Háza tanácstermében dr. Szanyi Tibor EP képviselő, az MSZP-Párbeszéd közös listájának Európai Parlamenti képviselő jelöltje nagy érdeklődéssel kísért előadást tartott az Európai Unióval, valamint a közelgő választással kapcsolatos aktuális kérdésekről, majd kötetlen beszélgetés keretében válaszolt a megjelent polgárok kérdéseire.

Frans Timmermans az MSZP 13. kerületi szervezetének kitelepülésén

Május 18-án a Lehel Csarnok Élelmiszerkereskedelmi Központ főbejáratánál megrendezett kitelepülésen – Szanyi Tibor MSZP alelnök, EP képviselő, Hiszékeny Dezső országgyűlési képviselő, az MSZP, valamint a kerületi szocialisták vezetői és számos reprezentánsa mellett - megjelent Frans Timmermans, az európai szociáldemokraták csúcsjelöltje, aki az MSZP meghívására érkezett Magyarországra.

Intelligencia, tisztesség, stílus, avagy a frontsebész magányossága

Április 25-én került a könyvesboltokba Lakner Zoltán, Pungor András, Szabó Brigitta és Faragó József Frontsebészet című, Egy év, egy kormány, egy forint alcímű politológiai remekműve (Telegráf Kiadó Kft.) a Bajnai Gordon által vezetett szakértői válságkormány egy esztendejéről. Azonnal elkapkodták.

Európáról és a migrációról - higgadtan

Hiszékeny Dezső országgyűlési képviselő szervezésében április 4-én nagy érdeklődéssel kísért, kötetlen eszmecserével zárult előadásra került sor az Ipoly utca 3. szám alatti képviselői irodában Beszélgetés Európáról és a migrációról – higgadtan címmel.

  1 / 9   > >>
Archív lapok
©2020 MSZP13