MSZP13
2020. Október
HKSzeCsPSzoV
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

 

Keresés:

 

Hírek

Mesterséges intelligencia segíti a tüdőrák-szűrő programot

Programunkban a következő öt évre -többek között- ígértük, hogy magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtunk az itt élőknek és dolgozóknak. Az első évet éppen meghaladva egy új, forradalmi egészségvédő szolgáltatás tesztelése indult el. Az önkormányzat ismét közelebb hozza a lakossághoz a kivizsgálást, a megelőzést és ezzel a gyógyulás esélyét.

Elmúlt egy év…

Koncz Zsuzsa díszpolgárunk dalát hallgattuk elérzékenyülten, sorkatonai szolgálatunk félidejében. „Elmúlt egy év, hova tűnt a szép tavasz, a hajnali szél…” És nagyon vártuk, hogy túl legyünk az újabb egy éven. A szöveg most is aktuális. Az önkormányzati választások egy évét értékelve felvetődik a kérdés: örüljünk vagy bánkódjunk?

Elismerések – Nem érdemtelenül

Szervezetünk a most zajló önkormányzati ciklusra is elkészítette programját. Vonzó, népszerű a XIII. kerületet tűzött ki célul, konkrétabban, hogy folytatódjon a kerület dinamikus fejlődése, a közterületek feleljenek meg a növekvő igényeknek, elvárásoknak. Az önkormányzat szolgáltatásai magasabb minőségben, minél több emberhez jussanak el.

Sikeres, történelmi kongresszus

Hétvégén történelmi, stratégiailag fontos, tisztújító Kongresszust tartott az MSZP, 2020 szeptember 19-én. Igen magas (86%) szavazati arányban választották meg a párt első társelnökeit: Kunhalmi Ágnest és Tóth Bertalant. Alelnök lett Hegyi Gyula kerületünk lakója, szervezetünk tagja. A kongresszus fő üzenete: kormány,- és korszakváltást!

Stratégiai partnerünk taggyűlése

Pártszervezetünk szoros együttműködést alakított ki a XIII. Kerületi Lokálpatrióták Egyesületével. Figyelemmel kíséri és segíti a szervezet tevékenységét. A szervezet működésének fontos állomásához érkezett

Tanévnyitás önkormányzati segítséggel

Újabb korszerű óvoda udvarok a Futár és a Pitypang óvodákban. Folytatódik az óvoda épületek bővítése, korszerűsítése is. Segítség az iskolakezdéshez, szeptember 30-ig még lehet jelentkezni. Továbbra is minden óvodáskorú felvételt nyerhet, nincs várólista.

Megígértük – Teljesítjük. Épül a 35 lakásos önkormányzati bérház a Jász utcában

Az önkormányzat folytatja az egyedülálló bérlakás építési programját. Környezettudatos, korszerű technológiák. Segítés a komfortosabb lakást keresőknek.

Küldöttgyűlés - új pártelnök

Tisztújító küldöttgyűlést tartott az MSZP XIII. kerületi szervezete. A résztvevők elfogadták a 2018-20 évekről szóló beszámolót, módosították az SZMSZ-t, elfogadták az elnökre, az elnökségre, a kongresszusi küldöttekre és az Országos Választmányi tag személyére szóló javaslatot .

Szépen gyűlnek a nem visszaküldésre szánt "konzultációs" kérdőívek

Ez idáig több mint ezer konzultáció kérdőívet adtak le a kerületi lakosok a megjelölt helyeken. A gyűjtés folytatódik. Frissítés: a gyűjtés eredményesen befejeződött

Gyüjtjük a "konzultáció" kérdőívet. Szavazzunk a Lánchídra

Nem kell kidobni vagy elégetni a konzultációnak nevezett népbutító kérdőíveket, mert gyűjtjük azokat. Mondjon véleményt: szemfényvesztés tűzijátékkal vagy költsük az árát a Lánchídra.

  1 / 11   > >>
Archív lapok
©2020 MSZP13