MSZP13
2024. Március
HKSzeCsPSzoV
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

 

Keresés:

 

Főpolgármester jelölti előválasztás: úton a biztos győzelem felé

A Fidesz kormány minden egyes hatalomban töltött napjával exponenciálisan nő az esélye annak, hogy Tarlós Istvánnak a továbbiakban ne kelljen bíbelődnie a totalitárius pártállam további kiszolgálásával, és Budapest ismét Európa egyik legszabadabb, legvonzóbb, legjobban fejlődő fővárosa lehessen.  

 Mára széles körben ismert, hogy a készséges Tarlóst az állampárt vezetőin, és a pártállam közvetlen haszonélvezőin kívül voltaképpen senki sem marasztalná a főpolgármesteri székben. Dicstelen, és a fővárosiaknak rengeteg kárt okozó regnálásának folytatása ellentétes a saját érdekeivel is. Így sem lesz könnyű megmagyaráznia unokáinak, hogy például miként sikerült a kontinens legkorszerűtlenebb metrószerelvényeiért többet költenie, mint amennyibe a XXI. század műszaki színvonalának megfelelő szerelvények kerültek volna, hogy miért mondott le a főváros egészségügyi ellátó rendszeréről, és iskoláiról, és hogyan támogathatta Budapest első embereként az önkormányzati jogkörök felszámolását? A budapestiek számára nem kérdés, hanem kézenfekvő és a város jövője szempontjából meghatározó tény: Tarlósnak mennie kell. Távozása azonban nem nélkülözhet bizonyos előkészítést a városukért személyes felelősséget érző polgárok részéről. A biztos siker érdekében előválasztásra van szükség.

 Miért szervezünk előválasztást? 

  • Mert az őszi önkormányzati választáson a jelenlegi főpolgármester legyőzésére akkor van esély, ha mindössze egy kihívója lesz. Az előválasztással a baloldal közös jelöltjét maguk a választók és nem a pártok jelölhetik ki. Az előválasztáson az MSZP jelöltje Horváth Csaba,és a Párbeszéd jelöltje, Karácsony Gergely indul.

Hogyan lehet szavazni?

  • Aki előzetesen regisztrál az online is szavazhat, aki hagyományosan, papíralapon kíván voksolni az a szavazás előtt a szavazó helyiségben történő regisztrálás után azonnal élhet előválasztási jogával. A regisztráláshoz a személyi igazolvány, és a lakcímkártya szükséges. A regisztráció és a szavazás összesen 5-10 percet vesz igénybe.

Mikor lesz a választás?

  • Január 28. (hétfő) és február 3.(vasárnap) között. Hétfőtől szombatig 8-19 óra között, vasárnap 8-12 óra között.

Hol lehet szavazni? 

  • A XIII. kerületben a Tahi u. 72. szám alatti MSZP irodában (bejárat az árkádok felől), valamint az Ipoly u. 3. sz. alatt, Hiszékeny Dezső országgyűlési képviselő irodájában.

Minden gondolkodó, a fővárosért, saját családjainkért, unokáinkért felelősséget érző magyar hazafi közreműködésére szükségünk van. A tét nagy. Ha Tarlós marad - meghal a remény, hogy belátható időn belül ismét demokratikus jogállam lesz hazánk, Magyarország. Ha Tarlóst sikerül menesztenünk, nagy lépést teszünk a totalitárius pártállam lebontása érdekében, a jogállamiság visszaszerzéséért. Az állampárt napjainkra a végsőkig leegyszerűsítette a döntést. Aki totalitárius, autokratikus, antidemokratikus kleptokráciát akar, annak a Fidesz embereire kell szavaznia. Mindazoknak azonban, akik azt szeretnék, hogy hazánk ismét betölthesse történelmi szerepét a XXI. század haladó Európai Uniójában, akiknek elegük van a közpénz milliárdokból fizetett ordas hazudozásból, a haladás erőinek vegzálásából, a gátlástalan lopásból, és a jogtiprás állami szintre emeléséből, fel kell emelniük szavukat a szabad és demokratikus Magyarországért. Tarlós a szégyenletes múlt emblematikus figurája. Előválasztásunk győztese a jövő Magyarországának, a holnap Budapestjének  megjelenítője!

 

 

 

©2024 MSZP13