MSZP13
2024. Március
HKSzeCsPSzoV
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

 

Keresés:

 

KÖSZÖNJÜK A TÁMOGATÁST!

 

 KÖSZÖNJÜK A TÁMOGATÁST!

 

 

 

 

 

Közlemény- MSZP-LPE13 időközi önkormányzati választás

 

A HELYI CIVILEKKEL ÖSSZEFOGÓ BALOLDALI POLITIKÁNAK VAN JÖVŐJE

A 2015. szeptember 20-án a XIII. kerület 10. számú választókerületében megtartott időközi önkormányzati választás végeredményével kapcsolatosan, munkájuk megkönnyítése érdekében, az alábbi közléseket és nyilatkozatokat adjuk:

Borszéki Gyula, az MSZP XIII. kerületi elnöke:

„Köszönjük a bizalmat választóinknak és köszönet mindazoknak, akik éltek állampolgári jogukkal és részt vettek a szavazáson. Munkánk elismerése, hogy korábbi, 54%-os támogatottságunkat tovább tudtuk növelni a választókerületben. Bizonyosságot nyert, hogy a bátor, becsületes, a választók szavát meghalló és a helyi civilekkel összefogó baloldali politikának van jövője az összeérő Fidesz-Jobbik tengellyel szemben. A KDNP álarca mögé bújt Fidesz gyáva politikája nem jött be: a szavazástól való névleges távol maradásával sem tudta tudatosan erősíti a szélsőjobboldal képviseletét.”

Varga Zsanett, az MSZP-LPE13 önkormányzati képviselője (XIII. kerület, 10. számú választókerület):

„Köszönöm a bizalmat az engem jelölő szervezeteknek. Itt élőként külön megtiszteltetés a XIII. Kerületi Lokálpatrióták Egyesületének támogatása. Köszönöm a szavazatukat rám adó állampolgároknak, hogy az általam különösen tisztelt Bodorné Farkas Zsuzsanna örökébe léphetek. Munkám során olyan szövetséget ajánlok a választókerület lakóinak, amelyben mindenki az egymásra figyelő, felelős, alkotó, együttműködő közösséget találja meg.”

VARGA ZSANETT ÖNÉLETRAJZA

Varga Zsanett 35 esztendős, 2002 óta a XIII. kerületi bolgár nemzetiségi önkormányzat elnöke és az angyalföldi közélet aktív szereplője. Bolgár édesanyja révén ismerkedett meg az ország kultúrájával, amelynek hatására a képesített vendéglátói végzettsége mellett az ELTE Bölcsésztudományi Karának Bolgár
szakán filológusként diplomázott. A kerületben végzett társadalmi munkája mellett az elmúlt években koordinátorként, kulturális referensként és éttermi igazgató-asszisztensként is dolgozott. Huszonhét esztendeje él a XIII. kerületben, ebből 10 évet élt a választókerületben. Férjével két gyermeküket nevelik, közülük a kisebbik jelenleg is a választókerület központjában lévő Hunyadi Mátyás Általános Iskolába jár, ide járt a nagyobbik is, aki jelenleg a Berzsenyi Dániel Gimnázium tanulója.

A választásra Bodorné Farkas Zsuzsanna halála miatt került sor.

A csatolmányban található fényképek a sajtó számára szabadon felhasználhatóak.

KIADTA:

dr. Puchner Gábor irodavezető

MSZP XIII. kerületi szervezete

06705224279

 

Képgaléria

 

©2024 MSZP13