MSZP13
2024. Április
HKSzeCsPSzoV
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

 

Keresés:

 

Közgyűlést tartott a XIII. Kerületi Lokálpatrióták Egyesülete

Március 26-án, a Váci út 50. szám alatt található Civilek Házában tartotta  2018. évi munkájáról szóló beszámoló közgyűlését a XIII. Kerületi Lokálpatrióták Egyesülete, amelyen sor került a 2019. év legfontosabb faladatainak számbavételére, az egybegyűltek tájékoztatást kaptak a szervezet Felügyelő Bizottságának munkájáról, és döntöttek tagfelvételi kérelmek elfogadásáról. A közgyűlésen megjelent a kerület polgármestere dr. Tóth József, valamint ott voltak Holopné Schramek Kornélia és Borszéki Gyula alpolgármesterek is.

Az eseményen a civil szervezet elnöke, Horváth András köszöntötte a jelentős létszámban megjelent tagságot, majd ezt követően szóbeli kiegészítést fűzött a tagok számára korábban írásban megküldött, az elmúlt éves munkáról szóló Beszámolóhoz, és tájékoztatást adott az Egyesület 2018. évi gazdálkodásáról. A továbbiakban Erdős László alelnök ismertette a 2019-es esztendő legfontosabb feladatait és pénzügyi tervét, majd a Felügyelő Bizottság elnöke, Juhász Magdolna tájékoztatójára került sor. A tagság egyhangú szavazással döntött a napirenden szereplő dokumentumok, és a hozzájuk fűzött szóbeli kiegészítések elfogadásáról.

 

Ezt követően dr. Tóth József polgármester adott adatokkal alátámasztott, részletes tájékoztatást az önkormányzat Lendületben a XIII. kerület című ciklusprogramja időarányos végrehajtásának helyzetéről, különös tekintettel a városrész fejlődésére, az integrált városfejlesztési stratégia eredményeire. A polgármester áttekintést adott azokról az erőfeszítésekről is, amelyeket az önkormányzat képviselő-testülete tett a kerületi lakosság egészségügyi és szociális biztonságának növelésére, a zöldterületek és a kerületi infrastruktúra fejlesztésére, és amelyeknek köszönhetően városrészünk a főváros egyik legvonzóbb kerületévé vált. A XIII. Kerületi Lokálpatrióták Egyesületének közgyűlése tagfelvételi kérelmek elfogadásával zárult.

 

Képgaléria

 

©2024 MSZP13